Ponosi se sobom

Ponosi se sobom... i svojom sobom koja je važan dio svačijeg odrastanja. Nije bitno je li ta soba bila samo tvoja ili su u njoj još boravili brat ili sestra, čeka li te još uvijek ili u nju navratiš u sjećanju, važno je kako te to mjesto definiralo kao osobu. Već 25 godina ta četiri zida u SOS Dječjim selima temelj su za život stotinama djece, među kojima su bili Marija, Ivan, Nensi, Daliborka, Marko i Anita.

U čast 25. rođendana SOS Dječjeg sela Hrvatska, pokrenuta je kampanja Ponosi se sobom čija su zaštitna lica mladi, uspješni i samostalni ljudi odrasli baš u sobama SOS Dječjih sela. Oni predstavljaju trud, rad i ponos udruge svih ovih godina, koja sa ovim plemenitim radom nastavlja i dalje, a uključiti se možeš ti.

Doniraj pozivom na humanitarni telefon SOS Dječjeg sela Hrvatska 060 90 55* ili putem trajnog naloga.
*cijena poziva iz fiksne i mobilne linije iznosi 6,25 kn / poziv. Operator usluga: IT jedan d.o.o, Selska cesta 90a, 10 000 Zagreb, MB: 01945084.

Zahvaljujemo na svoj dosadašnjoj pomoći djeci i mladima, na svakom trajnom nalogu i svakom pozivu koji ne bi bio moguć bez donacije humanitarnog broja tvrtke Interactive Telecom One.

Doniraj, podijeli s nama svoju priču i ponosi se sobom!


Ponosimo se sobom. Pročitajte naše priče...